Επίτοιχος Λέβητας αερίου Daikin | D2CND024A1A (Κωδ.: LADA01)

Περιγραφή

Το έξυπνο «μάτι» της Daikin παρακολουθεί την απόδοση του λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας

Ενεργειακή απόδοση

Χρησιμοποιήστε σύνδεση με ηλιακούς συλλέκτες για να αυξήσετε τη χρήση ανανεώσιμης ενέργειας (διαθέσιμη για τον λέβητα συνδυασμένης λειτουργίας και για τον λέβητα μόνο θέρμανσης)

Σύστημα καύσης με αυτόματη προσαρμογή στον τύπο αέριου (Lambda Gx) μειώνει το ενεργειακό κόστος, ρυθμίζοντας αποδοτικά το μείγμα αερίου-αέρα

Εύκολη εγκατάσταση και σέρβις

Όλα τα εξαρτήματα είναι προσβάσιμα από το μπροστινό μέρος

Οι συμπαγείς διαστάσεις και η προστασία IPX5D επιτρέπουν την εγκατάσταση του λέβητα συμπύκνωσης αερίου σε διάφορους χώρους, π.χ. κουζίνα, μπάνιο, ντουλάπια, κ.λ.π.

Μοναδικός σχεδιασμός

Καλαίσθητη εμφάνιση

Συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας με φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό

Υψηλός ρυθμός διαμόρφωσης

Ο αυτόματος ρυθμός διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή και συνεχής λειτουργίατου λέβητα συμπύκνωσης αερίου. Ομαλή λειτουργία του συστήματος σημαίνει μεγαλύτερη άνεσημικρότερος κίνδυνος βλάβης του συστήματος και δυνατότητα εξουδετέρωσης επιβλαβών ουσιών από εκπομπές που ενδέχεται να προκύψουν κατά την ανάφλεξη.

Σύνδεση σε Daikin Online Controller

Μεγάλο εύρος διαμόρφωσης προσαρμόζει την ισχύ του καυστήρα ώστε να επιτευχθούν υψηλά επίπεδα απόδοσης

Αξιόπιστη απόδοση

Οι λέβητες συμπύκνωσης αερίου της Daikin είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον επιθυμεί να αντικαταστήσει έναν υπάρχοντα λέβητα με μια πιο ενεργειακά αποδοτική και οικονομική εναλλακτική λύση. Η σειρά επίτοιχων λεβήτων της Daikin προσφέρει την καλύτερη δυνατή άνεση, ενεργειακή απόδοση και αξιοπιστία.

 

 

Κατασκευαστής: Daikin
Τιμή: 1,100.00 EUR
Χρόνος διαθεσιμότητας: 1 - 3 ημέρες
Σειρά: COMBI
Ποσότητα:
Copyright www.maxx-marketing.net
Go to top