Κλιματισμός

Η Clima Services αναλαμβάνει την προμήθεια του κλιματιστικού σας μηχανήματος για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, παρέχοντας την μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση, συντήρηση και..

Διαβάστε περισσότερα..

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

 Στην εποχή μας η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας καθίσταται επιτακτική για κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματικό χώρο.
Έχοντας εξασφαλίσει μια άριστη συνεργασία με τις εταιρείες Nobel...

Διαβάστε περισσότερα..

Θέρμανση - Αντλίες θερμότητας - Φυσικό αέριο

Και στο κλάδο της θέρμανσης η εξασφάλιση αξιόπιστης και μακροχρόνιας απόδοσης ποικίλει ως προς την τεχνολογία που θα επιλέξετε!

Διαβάστε περισσότερα..

 

Και στο κλάδο της θέρμανσης η εξασφάλιση αξιόπιστης και μακροχρόνιας απόδοσης ποικίλει ως προς την τεχνολογία που θα επιλέξετε!

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο είναι ο δεύτερος πιο διαδεδομένος τρόπος θέρμανσης μετά το πετρέλαιο. Εξοικονομεί δε, 20% - 40% ενέργεια σε σχέση με το πετρέλαιο.

Οι λέβητες φυσικού αερίου διατίθενται σε συμβατικούς ή συμπύκνωσης για μεγαλύτερη ακόμη οικονομία και έχουν δυνατότητα μετατροπής σε υγραέριο (γκάζι).

Η τοποθέτηση ενός λέβητα φυσικού αερίου - υγραερίου είναι μια απλή διαδικασία με λίγες παρεμβάσεις στο υπάρχων σύστημα.

Ελάτε στον χώρο μας για μια πληρέστατη ενημέρωση σχετικά με την προμήθεια, μελέτη και εγκατάσταση του δικού σας συστήματος φυσικού αερίου - υγραερίου.

 

Ωστόσο και για όσους προτιμούν τους κλασικούς τρόπους θέρμανσης ( λέβητες πετρελαίου - pellet ), η Clima Services είναι σε θέση να παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα αυτών, καθώς και σώματα θέρμανσης τύπου Panel διαφόρων εταιρειών, κυκλοφορητές, διακόπτες σωμάτων, δοχεία αδρανείας, δεξαμενές πετρελαίου, υδραυλικά εξαρτήματα και άλλα.

 

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου μέχρι την παράδοση της εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία!! Παρέχεται η μελέτη, ο σχεδιασμός, η προμήθεια, η εγκατάσταση & η συντήρηση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5312 136 & επωφεληθείτε των προνομιακών πλάνων χρηματοδότησης!! 

 

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος θέρμανσης και επιτυγχάνουν το χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης, με εξοικονόμηση έως 70% - 80% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η Clima Services διαθέτοντας εξειδίκευση στις αντλίες θερμότητας και έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τις μεγαλύτερες εταιρείες ( Daikin, Gree κ.α.), είναι σε θέση να σας προτείνει στοχευμένες λύσεις θέρμανσης αναλαμβάνοντας την προμήθεια, μελέτη και πλήρη εγκατάσταση της δικής σας αντλίας θερμότητας.

 

 

 

 

 

Κλιματιστικό Midea Prime 2018

Τιμή: 369.00 EURΚλιματιστικό Midea Prime

Χρόνος διαθεσιμότητας: Σε απόθεμα
Απόδοση: 9.000 BTU
Ενεργειακή κλάση: 
Α++/Α+++

Ηλιακός Green Solar GS-120

Τιμή: 630.00 EURπροβολή προϊόντος
Χρόνος διαθεσιμότητας: Σε απόθεμα
Υλικό δοχείου: Inox
Συλλέκτης: Κενού
 

Επίτοιχος Λέβητας Immergas

Τιμή: 1,150.00 EURπροβολή προϊόντος

Σειρά: Victrix Exa ErP
Απόδοση: 23,7 KW
Εγγύηση αντιπροσωπείας: 2 χρόνια


Go to top