Και στο κλάδο της θέρμανσης η εξασφάλιση αξιόπιστης και μακροχρόνιας απόδοσης ποικίλει ως προς την τεχνολογία που θα επιλέξετε!

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο είναι ο δεύτερος πιο διαδεδομένος τρόπος θέρμανσης μετά το πετρέλαιο. Εξοικονομεί δε, 20% – 40% ενέργεια σε σχέση με το πετρέλαιο.

Οι λέβητες φυσικού αερίου διατίθενται σε συμβατικούς ή συμπύκνωσης για μεγαλύτερη ακόμη οικονομία και έχουν δυνατότητα μετατροπής σε υγραέριο (γκάζι).

Η τοποθέτηση ενός λέβητα φυσικού αερίου – υγραερίου είναι μια απλή διαδικασία με λίγες παρεμβάσεις στο υπάρχον σύστημα.

Η Clima Services αναλαμβάνει την προμήθεια, τη μελέτη και την εγκατάσταση του δικού σας συστήματος φυσικού αερίου-υγραερίου. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε ραντεβού για μια πληρέστατη ενημέρωση.

Ακόμα και για όσους προτιμούν τους κλασικούς τρόπους θέρμανσης ( λέβητες πετρελαίου – pellet ), η Clima Services είναι σε θέση να παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα αυτών, καθώς και σώματα θέρμανσης τύπου Panel διαφόρων εταιρειών, κυκλοφορητές, διακόπτες σωμάτων, δοχεία αδρανείας, δεξαμενές πετρελαίου, υδραυλικά εξαρτήματα και άλλα.

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου μέχρι την παράδοση της εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία!! Παρέχεται η μελέτη, ο σχεδιασμός, η προμήθεια, η εγκατάσταση & η συντήρηση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου.

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος θέρμανσης και επιτυγχάνουν το χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης, με εξοικονόμηση έως 70% – 80% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η Clima Services διαθέτοντας εξειδίκευση στις αντλίες θερμότητας και έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τις μεγαλύτερες εταιρείες ( Daikin, Gree, LG κ.α.), είναι σε θέση να σας προτείνει στοχευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης αναλαμβάνοντας την προμήθεια, μελέτη και πλήρη εγκατάσταση της δικής σας αντλίας θερμότητας.