Και στο κλάδο της θέρμανσης η εξασφάλιση αξιόπιστης και μακροχρόνιας απόδοσης ποικίλει ως προς την τεχνολογία που θα επιλέξετε!

Φυσικό αέριο

Η θέρμανση με φυσικό αέριο αποτελεί την οικονομικότερη λύση σε σχέση με το πετρέλαιο. Αποκτήστε αυτονομία με το πλέον φιλικό προς περιβάλλον μέσο θέρμανσης. Η Clima Services  ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της εταιρείας “Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας” αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου για λογαριασμό σας τις αιτήσεις για σύνδεση με το φυσικό αέριο, την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου και την παράδοση του σε πλήρη λειτουργία.

Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς την ιδανική λύση για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει η αυτονομία με φυσικό αέριο καθώς και όλους τους δυνατούς συνδυασμούς με θερμαντικά μέσα ώστε να έχετε το μέγιστο αποτέλεσμα σε θέρμανση και οικονομία.

Σας παρέχουμε τον λέβητα Φυσικού αερίου σε προνομιακές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο μέσα από μια μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Τα brands  που συνεργαζόμαστε όπως ARISTON, DAIKIN, RADIANT, IMMERGAS, FERROLI,DAEWOO ,VAILLANT κ.α  εγγυώνται την ποιότητα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να πληροφορηθείτε αναλυτικά για την αυτονομία με φυσικό αέριο, τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση της στον δικό σας χώρο.
Ερχόμαστε στον χώρο σας  για αυτοψία και σας δίνουμε την προσφορά μας δωρεάν.Εφ΄όσον αποφασίσετε να μας προτιμήσετε ,  κάνουμε για λογαριασμό σας την αίτηση για την σύνδεση του φυσικού αερίου και εφ΄ όσον εγκριθεί  προχωράμε στην προμήθεια  του λέβητα που θα επιλέξετε  και την εγκατάσταση

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος θέρμανσης και επιτυγχάνουν το χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης, με εξοικονόμηση έως 70% – 80% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η Clima Services διαθέτοντας εξειδίκευση στις αντλίες θερμότητας και έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τις μεγαλύτερες εταιρείες ( Daikin, Gree, LG κ.α.), είναι σε θέση να σας προτείνει στοχευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης αναλαμβάνοντας την προμήθεια, μελέτη και πλήρη εγκατάσταση της δικής σας αντλίας θερμότητας.