Κλιματισμός

Η Clima Services αναλαμβάνει την προμήθεια του κλιματιστικού σας μηχανήματος για οικιακή ή επαγγελματική χρήση, παρέχοντας την μελέτη, σχεδίαση, εγκατάσταση, συντήρηση και..

Διαβάστε περισσότερα..

Ηλιακοί Θερμοσίφωνες

 Στην εποχή μας η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας καθίσταται επιτακτική για κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματικό χώρο.

Έχοντας εξασφαλίσει μια άριστη συνεργασία με τις εταιρείες Nobel...

Διαβάστε περισσότερα..

Θέρμανση - Αντλίες θερμότητας - Φυσικό αέριο

Και στο κλάδο της θέρμανσης η εξασφάλιση αξιόπιστης και μακροχρόνιας απόδοσης ποικίλει ως προς την τεχνολογία που θα επιλέξετε!

Διαβάστε περισσότερα..

 

Και στο κλάδο της θέρμανσης η εξασφάλιση αξιόπιστης και μακροχρόνιας απόδοσης ποικίλει ως προς την τεχνολογία που θα επιλέξετε!

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο είναι ο δεύτερος πιο διαδεδομένος τρόπος θέρμανσης μετά το πετρέλαιο. Εξοικονομεί δε, 20% - 40% ενέργεια σε σχέση με το πετρέλαιο.

Οι λέβητες φυσικού αερίου διατίθενται σε συμβατικούς ή συμπύκνωσης για μεγαλύτερη ακόμη οικονομία και έχουν δυνατότητα μετατροπής σε υγραέριο (γκάζι).

Η τοποθέτηση ενός λέβητα φυσικού αερίου - υγραερίου είναι μια απλή διαδικασία με λίγες παρεμβάσεις στο υπάρχων σύστημα.

Ελάτε στον χώρο μας για μια πληρέστατη ενημέρωση σχετικά με την προμήθεια, μελέτη και εγκατάσταση του δικού σας συστήματος φυσικού αερίου - υγραερίου.

 

Ωστόσο και για όσους προτιμούν τους κλασικούς τρόπους θέρμανσης ( λέβητες πετρελαίου - pellet ), η Clima Services είναι σε θέση να παρουσιάσει μια πλήρη γκάμα αυτών, καθώς και σώματα θέρμανσης τύπου Panel διαφόρων εταιρειών, κυκλοφορητές, διακόπτες σωμάτων, δοχεία αδρανείας, δεξαμενές πετρελαίου, υδραυλικά εξαρτήματα και άλλα.

Φυσικο Αεριο Αττικης

Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες από το αρχικό στάδιο της αίτησης σύνδεσης φυσικού αερίου μέχρι την παράδοση της εγκατάστασης σε πλήρη λειτουργία!! Παρέχεται η μελέτη, ο σχεδιασμός, η προμήθεια, η εγκατάσταση & η συντήρηση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 5312 136 & επωφεληθείτε των προνομιακών πλάνων χρηματοδότησης!! 

 

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι ο πιο σύγχρονος τρόπος θέρμανσης και επιτυγχάνουν το χαμηλότερο κόστος κατανάλωσης, με εξοικονόμηση έως 70% - 80% σε σχέση με το πετρέλαιο.

Η Clima Services διαθέτοντας εξειδίκευση στις αντλίες θερμότητας και έχοντας χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τις μεγαλύτερες εταιρείες ( Daikin, Gree κ.α.), είναι σε θέση να σας προτείνει στοχευμένες λύσεις θέρμανσης αναλαμβάνοντας την προμήθεια, μελέτη και πλήρη εγκατάσταση της δικής σας αντλίας θερμότητας.

 

 

 

 

 

Ηλιακός θερμοσίφωνας Nobel Classic 120Lt Glass

Τιμή: 670.00 EURΗλιακός Θερμοσίφωνας Nobel 120Lt

Χρόνος διαθεσιμότητας: Σε απόθεμα
Υλικό ΔοχείουGlass
Συλλέκτης
Επιλεκτικός
Συλλεκτική Επιφάνεια2.0 τ.μ.

Κλιματιστικό GREE GRS 101 EI/JCF

Τιμή: 399.00 EURπροβολή προϊόντος
Χρόνος διαθεσιμότητας: Σε απόθεμα
ΤύποςINVERTER
ΣειράCOZY Α Kλάσης
Απόδοση Ψύξης8.530 BTU
Απόδοση Θέρμανσης9.554 BTU

Αντλία θερμότητας Gree Versati GRS-CQ6.0Pd/Na-K

Τιμή: 2,850.00 EURπροβολή προϊόντος

Η πλέον ιδανική λύση για απόλυτη θερµική άνεση όλες τις εποχές του χρόνου.

Go to top